ICT Business Consultant

ICT speelt een belangrijke rol bij Hoogwegt Group. Hoogwegt voegt waarde toe aan de wereldwijde zuivelmarkt. Dit is jouw kans als ICT Business Consultant om Business en IT Strategie met elkaar te verbinden in een geheel nieuwe rol.

De functie
De IT Business Consultant is een nieuwe functie, die zich richt op de ontwikkeling en implementatie van de IT-strategie van Hoogwegt Group en het scheppen van de juiste randvoorwaarden voor IT-Governance in de vorm van ‘policies en procedures’. Het is een inhoudelijke en coördinerende rol, waarbij je samenwerkt met 6 IT-collega’s wereldwijd. Je rapporteert aan de CFO van Hoogwegt Group, samen met de IT-coördinator. Je maakt deel uit van de IT- Governance Board, stelt het IT-budget op en beoordeelt de IT-investeringen. Als Adviseur en Consultant van het senior management ben je verantwoordelijk voor:

Jouw profiel

De organisatie
Hoogwegt Group is wereldwijd de grootste onafhankelijke leverancier op het gebied van zuivel ingrediënten. Hoogwegt Group is een private onderneming, in 1965 in Nederland opgericht en levert zuivelproducten en ingrediënten in meer dan 130 landen. Dankzij haar wereldwijde netwerk, de 50-jarige ervaring en een team van meer dan 400 commerciële, technische en logistieke experts voegt zij visie en waarde toe aan de business van haar klanten door het leveren van producten van hoge kwaliteit, marktintelligentie, slimme logistieke dienstverlening en op maat gesneden risicomanagement oplossingen.

Hoogwegt biedt

Solliciteren?
Voor deze vacature kun je solliciteren uitsluitend via werving en selectiebureau Grant Thornton Search & Interim. Je kunt je cv en motivatie sturen aan Jan.Sinoo@nl.gt.com. Voor vragen kun je bellen met Jan op 06 57 88 69 73