Empleo

Como empleado de Hoogwegt Group será usted un miembro activo de un experimentado equipo de profesionales. Como importante centro de comunicaciones entre productores y procesadores estamos justo en el centro del mercado lácteo, donde la rápida toma de decisiones y la interpretación de las tendencias del mercado son esenciales para el éxito. Además, como parte de Hoogwegt Group estará usted conectado a una red mundial de industrias lácteas y formará parte de la mayor empresa privada del mundo en productos lácteos.

HR Medewerker (parttime)

Empresa: Hoogwegt International

Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van HR? Ben jij servicegericht en houd je ervan om HR gerelateerde vragen te beantwoorden van werknemers en managers? Het doel is om hen de juiste informatie te geven maar ook om informatie op een juiste manier te verwerken. Interesse? Kom dan ons team versterken!

Leer más

International Logistics Coördinator 

Empresa: Hoogwegt International

Als Logistics Coördinator ben je verantwoordelijk voor het totale logistieke traject en draag je zorg voor een tijdige, optimale en kostenefficiënte uitlevering aan klanten. Word jij enthousiast van logistieke vraagstukken en wil je werken voor de grootste private handelsondermeningen in zuivelproducten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Leer más

Medewerker Financiële Administratie

Empresa: Hoogwegt International

Heb je een afgeronde financiële MBO opleiding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je affiniteit met cijfers en ervaring in crediteurenadministratie? Kom dan ons Finance team versterken!

Leer más

Technical Sales Support Manager

Empresa: Hoogwegt International

Ben jij die technische schakel tussen supply en demand en weet jij de juiste verbinding te maken? Ken je je leveranciers en hun ambitie en weet je deze te vertalen naar de juiste klanten? Zie jij uitdaging in het begeleiden en coachen van een team? Hoogwegt International helpt je graag met je volgende stap!

Leer más

International Account Manager New Business

Empresa: Havero Hoogwegt

Internationale deals sluiten. Risico´s nemen. Zelfstandig opereren in een dynamisch handelsveld, binnen en buiten Europa. Is dat wat je zoekt? Havero Hoogwegt helpt je graag met je volgende stap.

Leer más

Account Manager Europa / Trader

Empresa: Hoogwegt International

Zie je uitdaging in zaken doen van Noord tot Zuid Europa? De EU kent de grootste zuivelproductie en -consumptie in de wereld. Wij bieden je een veelzijdige commerciële functie met alle spelers in de food industrie. Durf jij risico´s te nemen? En wil je doorgroeien binnen het internationale Hoogwegt netwerk? Hoogwegt International helpt je graag met een volgende stap in je carrière.

Leer más

International Trader

Empresa: Hoogwegt Milk

Internationaal meedoen met een grote speler in zuivel. Regelmatig op reis binnen Europa in een veelzijdige, commerciële functie. Een carrière met groei in ons internationale netwerk. Durf je risco’s te nemen? Dan is dit jouw kans! Hoogwegt Milk helpt je graag met je volgende stap.

Leer más

Medewerker afdeling Exportdocumentatie

Empresa: Hoogwegt International

Werk jij nauwkeurig en beschik je over een flexibele en resultaatgerichte instelling? Heb je affiniteit en/of ervaring in export administratie in een commerciële en dynamische omgeving? Hoogwegt International helpt je graag met je volgende stap.

Leer más

Open sollicitatie

Empresa: Hoogwegt Group

Leer más